- 10:26 Отримав водійське посвідчення і став ще більше схожим на Бреда Пітта: Анджеліну Джолі з сином сфотографували у Лос-Аджелісі
- 09:57 Мангал не потрібен: Іван Янюк розповів, як приготувати смачний шашлик, не виходячи з квартири
- 09:34 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 09:24 В Україні зросли виплати працюючим пенсіонерам: про які суми йдеться
- 08:54 Окупанти вдарили по Кривому Рогу, Харкову та Вінниці балістикою та дронами: є постраждалі
- 08:16 Стрільцям сьогодні корисно помріяти, а Козерогам не слід поспішати: гороскоп на 16 липня
- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
«Найпростіша закуска, що не вимагає багато часу»: рецепт перцю по-італійські від судді «МайстерШефа»

Суддя проекту «МайстерШеф» Володимир Ярославський, який раніше поділився рецептом сирної запіканки з гарбузом, розповів, як швидко приготувати смачну закуску — перець по-італійські.
«Це найпростіша закуска, яка не вимагає багато часу на приготування, а з'їдається ще швидше. У мене давно вже лежав червоний перець удома, але не було можливості приготувати. Свіжим я його не дуже люблю, а ось запечений — просто смакота», — пише кулінар в Instagram і радить брати не товсті і довгасті сорти перців — в них менше насіння і щільна, але соковита м'якоть, яка під час запікання не втрачає багато вологи.
Інгредієнти:
- 1 кг перців;
- 1 зубочок часнику;
- Чебрець і петрушка за смаком;
- Оливкова олія;
- Сіль;
- Бальзамічний оцет;
- М'який козиний молодий сир.
Читайте також: Особливі нотки смаку: суддя «МайстерШефа» розкрив рецепт кетчупу зі слив.
Приготування:
- З перців видалити насіння, розрізати навпіл, змастити олією та поставити у розігріту духовку. Режим — верхнє нагрівання та обдування.
- Дочекатися, поки шкірка перців майже згорить, дістати їх із духовки і накрити фольгою, давши охолонути.
- Видалити згорілу шкірку, додати до перцю сіль, олію, оцет і подрібнений часник, чебрець і петрушку.
- Подавати зі шматочками молодого сиру як закуску.
«Дуже смачно робити брускети з таким перцем або можна його використовувати у салати або основні страви — як додатковий гарнір» , — радить Володимир Ярославський.
Раніше суддя кулінарного шоу поділився рецептом бабусиних вареників на кефірі.
Фото зі сторінки Володимира Ярославського у соціальних мережах.
1091Читайте нас у Facebook