Про те, як готувати цю страву, вона розповіла в ефірі «1+1».
Інгредієнти:
Коріандр;
Мускатний горіх;
Паприка;
Гвоздика;
Часник;
Сіль;
Перець;
Оцет.
Рослинна олія.
Приготування:
Моркву натерти довгими та тоненькими смужками.
Додати за смаком спочатку сіль, а потім цукор. Вони повинні разом розчинитись у моркві. Перемішати.
Додати часник. Його можна натерти на тертці, роздавити або подрібнити ножем.
2−3 гвоздички подрібнити у ступці та змішати з іншими спеціями. Додати до моркви.
Моркву залити теплою олією, підігрітою до 30−35 градусів. Додати оцет, розмішати та дати настоятися.
РЕКЛАМА
Раніше Руслана Писанка розповідала, як вона готує котлети з минтаю та картопляне пюре за власним рецептом. Для того щоб котлети вийшли смачними, ведуча радить у фарш додавати вершкове масло.