- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Секрет — у м'яті: Григорій Герман розповів рецепт найсмачнішої турецької чорби

Телеведучий Григорій Герман, який нещодавно поділився рецептом справжньої одеської шкари (кільки), розповів, як готувати турецьку чорбу, яку він називає «All inclusive суп» і порівнює з харчо.
Втім, аромат і смак чорби — в рази насиченіший і пікантніший, багато в чому — завдяки м’яті.
Для приготування страви вам потрібні:
- Курячий бульйон (або вода) — 2 літра
- Сочевиця — 100 грамів
- Рис — 50 грамів
- Булгур — 50 грамів
- Томатна паста — 2 столові ложки
- Вершкове масло — 50 грамів
- Оливкова олія — 50 мл
- Борошно — 1 столова ложка
- Цибуля ріпчаста — 1 шт
- Часник — 4 зубчик
- Сіль, перець чилі, сушена м’ята — дрібка
Спосіб приготування
Заливаємо всі крупи в кастрюлі курячим бульйоном або просто водою. Залишаємо все це на півгодини на середньому вогні.
За цей час нарізаємо: цибулю — дрібними кубиками, часник солимо (так він не буде ковзати і легше різатиметься) і дрібно рубаємо.
Далі обсмажуємо у суміші вершкового масла і оливкової олії цибулю — до золотавого кольору і часник — до прозорості. Додаємо до них томатну пасту. Перемішуємо. Просіюємо туди ж ложку борошна. Ретельно перемішуємо. Додаємо спеції.
Ще кілька хвилин — і заливаємо туди ж бульйон з крупами. Ще 10 хвилин, щоб суп дійшов до правильної консистенції — і можна їсти!
Нагадаємо, співак Фоззі теж поділився рецептом надзвичайно смачного осіннього супу.
10443Читайте нас у Facebook