А можна просто запекти у духовці, додавши ароматні трави та бекон. І це також буде смачно, як стверджують автори рецепту на ресурсі «Шеф-кухар».
Інгредієнти:
Велика картопля — 7 шт.;
Бекон — 200 г;
Часник — 4 зубчики;
Рослинна олія — 50−100 г;
Прованські трави, сіль, перець — за смаком.
Приготування:
Картоплю добре помити і просушити.
За допомогою паличок для суші зробити на картоплі надрізи.
Рослинну олію змішати з часником, сіллю, перцем та травами.
Обмазати отриманою сумішшю картоплю і покласти у прорізи шматочки бекону.
Запікати у духовці, накривши деко з картоплею фольгою.
Перед подачею посипати зеленню.
РЕКЛАМА
Раніше учасник кулінарного шоу «Майстер-Шеф. Професіонали» Дмитро Касап розповів, як готуються класичні картопляні котлети, до яких, за бажанням, можна додати м'ясну начинку.