- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
«Прості, але ароматні і пухкі»: суддя «МастерШефа» поділився рецептом оладок «з дитинства»

Суддя проекту «МайстерШеф» Володимир Ярославський, який раніше поділився «експериментальним» рецептом сирних пончиків, згадав про улюблену страву свого шкільного дитинства — оладки.
Страва готується в два етапи:
Етап 1 — змішати 125 г теплої води, 15 г цукру, 3−4 г сухих або 8 г свіжих дріжджів і 60 г звичайного борошна, давши постояти 15 хвилин в теплому місці, поки не почне з’являтись піна
Етап 2 — додати до опари 125 г теплого молока, 1 жовток, 15 г цукру, 190 г борошна і дрібку солі.
Замішуємо однорідне тісто, воно має тягнутися. Накриваємо рушником і ставимо в тепле місце приблизно на годину (іноді навіть більше, якщо у приміщенні холодно). Зазвичай, в теплі тісто піднімається у 2−2,5 рази.
Пательню з олією нагріваємо на середньому вогні, викладаємо тісто великою ложкою. Смажити оладки слід з обох боків, обережно перевертаючи.
Порада: аби оладки добре проготувалися всередині — після їх переготання петельню слід закрити кришкою.
Раніше в мережі розповіли, як приготувати прості і економні грушові оладки, а також пухкі оладки з кабачком.
10415Читайте нас у Facebook