- 00:36 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 19.06 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 19.06 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 19.06 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 19.06 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 19.06 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 19.06 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 19.06 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 19.06 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19.06 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19.06 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19.06 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
Відчуй себе італійцем: зірка італійської кухні навів простий рецепт справжньої пасти з соусом песто

У світі є безліч рецептів приготування пасти. Кулінар та майстер кухні Сталик Ханкішієв поділився старовинним та простим рецептом пасти песто, передає сайт ren.tv.
Для приготування цієї італійської страви знадобиться, крім спеціальної пасти, ще й картопля. Багато хто вважає, що картопля та паста — речі несумісні. Але саме таке поєднання застосовується в автентичній італійській кухні.
Для приготування пасти песто знадобиться :
паста тальятелле з супермаркету
картопля
зелена стручкова квасоля
соус песто
сіль
водаПриготування
У каструлю набрати 2,5 літри гарячої води. На такий об'єм потрібно 2,5 столової ложки солі. Каструлю поставити на вогонь.
Першим у воду опускається картопля, потім квасоля.
Коли все закипить, додати макарони та варити рівно шість хвилин.
Картопля, зелена квасоля та паста повинні проваритися дуже швидко. Рекомендується встановити таймер.
Вийняти всі продукти та дати стекти всій воді.
Додати дві ложки соусу песто.
Ретельно перемішати пасту в піалі та подати на стіл.
Паста тальятелле, картопля, трохи зеленої стручкової квасолі та якісний соус песто — ось і весь секрет неповторного смаку. Кулінар вважає, що їдоки відчують себе в Італії та обов'язково попросять добавки.
Нагадаємо, українські кулінари поділилися бюджетним рецептом тушкованого хеку в морквяному соусі та найсмачніших хрустких дерунів з капусти.
866Читайте нас у Facebook