- 08:02 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 24.06 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 24.06 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 24.06 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 24.06 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 24.06 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 24.06 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 24.06 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.06 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 24.06 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
- 24.06 20:02 Все погано — це нормально: Ксенія Мішина шокувала зізнанням
- 24.06 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Терезам — «Король Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 25 червня
Книга рецептів
9:22
—
25 листопада 2021
Смачні пиріжки з грибами, рибою та м'ясом: найвдаліший рецепт тіста

Дріжджове тісто відмінно підійде як для приготування смажених пиріжків, так і пирогів, запечених у духовці.
Один із рецептів тіста пропонує «Шеф-повар», називаючи його «найвдалішим». А з начинкою для пирогів можна й пофантазувати.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне — 500 гр;
- Тепле молоко — 260 гр;
- Дріжджі — 13 гр (свіжі) або 5 гр (сухі);
- Жовтки — 3 шт;
- Масло — 90 гр;
- Цукор — 45 гр;
- Сіль — 10 гр.
Приготування:
- Підігріте молоко змішати з дріжджами, додати трохи цукру і поставити у тепле місце на 15 хвилин.
- Масло розтопити і змішати з цукром та сіллю.
- З'єднати молочну суміш з маслом, додати жовтки та перемішати.
- Додати борошно і добре перемішати.
- Накрити тісто плівкою і залишити на годину у теплому місці.
- Готове тісто розділити на рівні частини, додати начинку у сформовані «човники» і відправити пироги у духовку (180 градусів) хвилин на 40.
Начинка:
- Сирна — сулугуні та копчений сулугуні, жовток, зелень, ложка сметани, сіль.
- Рибна — свіжа риба, обсмажена до готовності цибуля, сіль, перець і шматочок вершкового масла.
- З шинкою — сир, шинка, трохи сметани, часник, сіль та перець за смаком.
- З фаршем — фарш, цибуля ріпчаста, сира картопля (все подрібнити блендером), зелень, сіль, перець, трохи вершкового масла.
Раніше кондитер Ліза Глинська поділилася рецептами лимонного пирога та яблучного у сирному тесті.
Фото — скріншот.
12343Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів