«Простий та швидкий. Ситний, але й легкий водночас. Багатьом таке поєднання здається непоєднуваним, але я рекомендую і навіть наполягаю — приготуйте і спробуйте, ваша думка зміниться» , — стверджує блогерка на своєму каналі.
Інгредієнти:
Варені яйця — 3 шт.;
Плавлений сир — 2 пачки;
Крабові палички — 200 гр;
Морквина по-корейськи — 100 гр;
Майонез;
Сіль за смаком.
Приготування:
Яйця подрібнити за допомогою яйцерізки.
Плавлений сир покласти на 10 хвилин у морозилку, а потім нарізати кубиками.
Нарізати на шматочки крабові палички та змішати всі подрібнені інгредієнти.
Додати в миску нарізану невеликими шматочками моркву по-корейські.
Перемішати, додавши майонез. Посолити. Готово!
Раніше кулінарка Наталія Михайлова запропонувала свій варіант заміни новорічному «Олів'є» — салат «Чінгісхан» з буряком.