Зі смаком глінтвейну: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом «трохи різдвяного десерту»
Суддя кулінарного шоу «Майстер-Шеф» Ектор Хіменес Браво, який зробив несподівані зізнання про особисте життя, розповів, як наблизити новорічні свята, приготувавши справжній зимовий десерт.
Для цього знадобляться:
- яблука середнього розміру — 5 шт
- волоські горіхи — 100 гр
- родзинки — 100 гр
- цукор коричневий — 150 гр
- каркаде — 10 гр
- спеції для глінтвейну (кориця, кардамон, гвоздика, імбир)
- апельсинова цедра
- вода — 300 мл
Приготування
В яблуках вирізаємо серединку і начиняємо їх подрібненими горіхами та родзинками.
Для маринаду цукор, чай, спеції, цедру та воду з'єднуємо в сотейнику та ставимо закипати 5 хвилин на середньому вогні.
Запікати яблука потрібно у фользі, заливти маринадом, і звертаючи увагу, щоб вони не прилипли.
Процес приготування десерту в духовці займає 15−20 хвилин (на градуснику потрібно виставити 180 градусів).
Для подачі яблука укладаємо на широку тарілку, яку заздалегідь полили сметаною або йогуртом.
Нагадаємо, раніше кулінар із Кривого Рогу Елла Іванова запропонувала здивувати рідних та близьких мандаринами у коньяку.
397Читайте нас у Facebook