- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
«Олів'є по-новому»: Людмила Борщ поділилася рецептом «смачного» салату, який гості розметуть за кілька хвилин

Кулінарна блогерка Людмила Борщ, яка запропонувала кілька рецептів авторських салатів, розповіла, як вона готує всім знайоме «Олів'є».
За словами кулінарки, «Олів'є по-новому» виходить дуже смачним та незвичайним. Гості такий салат розмітають насамперед.
Салат «Олів'є по-новому»
Продукти
картопля — 5 шт
яйця — 6шт
сирокопчена ковбаса — 250г
солоні огірки — 3шт
зелений горошок, зелена цибуля.Приготування
Всі продукти дрібно нарізати та змастити майонезом.З листкового тіста (500г) зробити 5 смужок й зробити черепашки.
Черепашки пекти при 200 градусах 10−16 хвилин.
Гарячі черепашки розкрити та закріпити зубочисткою.
Коли вони охолонуть, заповнити салатом. У середину покласти перепелине яйце.
Нагадаємо, у Книзі рецептів «ФАКТІВ» є рецепти й інших цікавих закусок для святкового столу.
3299Читайте нас у Facebook