- 15:40 Три найнебезпечніші схеми кібершахрайства в Україні: як обманюють і чи є засоби захисту
- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
Незвичайна запіканка з шоколадом та апельсином від телешефа Бельковича: справжня «бомбітто» під ялинку

Відомий кухар Олександр Белькович, який поділився раніше рецептами салатів та основних страв, порекомендував до свята приготувати незвичайну запіканку з шоколадом та апельсином, яку він назвав справжньою «бомбітто».
Сирна запіканка
Продукти на 6 порцій:
Сир — 1 кг
Яйце 2 шт
Сметана 200 гр
Цукор 130 гр
Манка 10 гр
Розпушувач половина чайної ложки
Ванільний цукор чайна ложка
Цедра одного апельсина
Какао 25 гр
Сіль до смакуПриготування:
Сир викласти в миску, туди розбити яйця, додати сметану й перетерти.
Додати у повітряну сирну масу цукор, розпушувач, ванільний цукор, манну крупу й перемішати.
Натерти цедру апельсина.
Половину сирної маси перекласти в окрему миску, додати туди какао, перемішати.
У форму для запікання на пергамент залити перший шоколадний шар й рівномірно його розподілити.
Зверху викласти білу сирну масу.
Відправити в заздалегідь розігріту духовку до 160 градусів на 50 хвилин
Залишити остигати на 10−15 хвилин. Подавати зі сметаною, цедрою апельсина та тертим шоколадом.
Нагадаємо, харків'янка Наталя Олендра запропонувала замінити на святковому столі фруктовий салат яскравою нарізкою «Ялинка».
4123Читайте нас у Facebook