Кулінарна блогерка Наталія Калніна, яка раніше поділилася рецептом салату з цікавою назвою «Під кайфом», запропонувала спекти до свят торт «Наполеон» зі смаком морозива.
ВІДЕО ДНЯ
Про те, як приготувати «Пломбірний Наполеон», вона розповіла на своєму YouTube-каналі .
Інгредієнти:
Для листкового тіста:
Борошно — 550 гр;
Вершкове масло — 360 гр.;
Вода — 150мл.;
Сіль — 1/3ч.л.;
Оцет 9% - 1 ст.л.;
Яйце -1шт.
Для крему «Пломбір»:
РЕКЛАМА
Молоко — 400 мл.;
Цукор — 200гр.;
Яйце — 1шт.;
Крохмаль — 40гр.;
Ванільний цукор — 1 пачка;
Вершкове масло — 150гр.;
Вершки 33% для збивання — 250мл.
Процес приготування торту докладно показаний на відео.