Всі гості будуть у захваті: відома блогерка Лілія Цвіт поділилася рецептом святкового медового торта «Вупі Пай» на Старий Новий рік
Жодне свято не обходиться без тортів, тістечок, печива. На Старий Новий рік, коли багато снігу та мороз, кондитери рекомендують випічку з медом.
Відома блогерка Лілія Цвіт поділилася рецептом святкового медового торта «Вупі пай». Тільки подивившись на ці ласощі, відразу підіймається настрій й відчувається свято.
Торт «Вупі пай"(whoopie pie)
Продукти
Тісто
олія — 100 г
цукор — 80 г
мед — 2 ст. 50 г
яйце — 1 шт.
борошно — 300 г
розпушувач — 1 ч.л.Крем
вершки — 400 г
цукрова пудра — 120 г
сир Маскарпоне — 200 г
вишні — 150 гДля прикрас
шоколад
сушений апельсин
маршмелоу
Раніше «ФАКТИ» публікували простий рецепт торта «Ялинка» з медових коржів та сирного крему.
Читайте нас у Facebook