Солоний «Наполеон» із куркою: Руслана Писанка поділилася секретом приготування незвичайної закуски
Назва «Наполеон» зазвичай асоціюється з відомим тортом з коржами та заварним кремом між ними. Телеведуча Руслана Писанка показала, що трохи змінивши рецепт, можна приготувати солоний варіант «Наполеона», який стане чудовою закускою. Про це Писанка розповіла в ефірі програми «Твій день» .
Солоний «Наполеон» — закуска з м'ясом та овочами
- Коржі для «Наполеона» — 7 шт;
- Яйця — 3 шт.;
- Морква — 1 шт.;
- Цибуля — 1 шт.;
- Часник — 2−3 зубчики;
- Куряче філе;
- Сир твердий — 100 г;
- Майонез — 200 г;
- Зелень (кріп, петрушка)
- Сіль перець.
Філе відварити. М'ясо розділити на волокна та додати зелень. Цибулю та моркву порізати та обсмажити. Яйця зварити і натерти з сиром і подрібненим часником.
Коржі змастити майонезом і викласти в такому порядку: корж, цибуля з морквою, корж, курка з зеленню, корж, сир з яйцями, корж, цибуля з морквою, корж, курка з зеленню, корж, сир з яйцями. Останній шар — це майонез та подрібнений корж. Готовий «Наполеон» потрібно залишити на кілька годин у холодильнику.
Нагадаємо, як святкову страву на стіл можна поставити смажені пиріжки з м'ясом. У рецепті використовуються свинина та яловичина.
4811Читайте нас у Facebook