- 19:05 Ціни підштовхують до вегетаріанства: економіст пояснив, чи варто очікувати здешевшання м’яса
- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
- 18:24 В Україні хочуть підняти народжуваність: ціна питання — 80 мільярдів гривень на рік
- 17:47 Захист від колорадського жука без «хімії»: посадіть це біля картоплі, і «колоради» забудуть дорогу до вашої дачі
- 17:21 Популярність Меган Маркл впала до історичного мінімуму: що сталося
- 16:47 Редиска по-грузинськи від Івана Янюка: страва, яка запам’ятається вам надовго
- 16:23 В Україні знайшли варіант, як захистити БПЛА від дронів-перехоплювачів — ЗМІ
- 15:35 На Одещині внаслідок пожежі загинули двоє малолітніх дітей
- 15:24 Ніжна і незламна: популярний гурт випустив потужний кліп
- 14:56 Чемпіонат України з футболу, 29-й тур, 17 — 18 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 14:47 Більше, ніж приправа: як ефективно очистити унітаз за допомогою речі, яка є у кожної господині
- 14:21 Що робити, якщо вам заблокували рахунок через порушення банківських переказів: поради банкіра
Ідеальний смак: простий рецепт печінки фламбе від Григорія Германа

Відомий кулінар та ведучий програми «Ранок з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман, який раніше розповів, як приготувати турецьку чорбу, поділився унікальними рецептом поживної та смачної печінки фламбе. Експерт каже, що приготувати її досить легко.
— Є рецепт, яким я користуюсь уже багато років, — сказав «ФАКТАМ» Григорій. — Печінка готується просто і виходить завжди ідеальною на смак. Ми не дуже часто готуємо цю страву, але дозволяємо себе побалувати кілька разів на місяць.
Печінка фламбе
Інгредієнти:
- Теляча печінка — 350 грамів
- Цибуля — 2 штуки
- Борошно — 1 столова ложка
- Коньяк — 50 мілілітрів
- Бальзамічний оцет — 200 мілілітрів
- Олія
- Молоко — 500 мілілітрів
- Кукурудзяна крупа — 200 грамів
- Сметана 2 столові ложки
- Цедра половини лимона
- Сіль і перець
Приготування:
Довести молоко до кипіння та додати кукурудзяну крупу. Ретельно перемішати і готувати протягом 3−5 хвилин. Дати каші трохи охолонути, а потім додати сметану, цедру лимона та сіль.
Поставити сковороду на вогонь та додати олію. Поки сковорода нагрівається, подрібнити цибулю. Карамелізувати її до золотистого кольору та пересипати в окрему миску.
Нарізати печінку смужками близько 1 сантиметра. Панірувати смужки в борошні і обсмажити на сковороді, де готувалася цибуля. Далі відправити до печінки цибулю та залити коньяком. Обережно підпалити печінку запальничкою та дати алкоголю випаруватися. Залити печінку бальзамічним оцтом, додати сіль та перець на смак. Подавати печінку на подушці з кукурудзяної каші. За бажанням додати зелень.
Раніше Григорій Герман розповів, як приготувати турецький салат із булгуром.
1396Читайте також: Такої ви ще не куштували: рецепт курки, цілком запеченої у лаваші
Читайте нас у Facebook