- 11:52 Втеча завершилася трагедією: в Києві загинув мобілізований
- 11:24 «путін насміхається з Трампа»: польський міністр не стримав емоцій
- 10:49 Підгортання та захист від шкідників: що у червнів варто зробити з картоплею та цибулею на городі
- 10:23 Нічого не до вподоби: мережа відреагувала на тренди від відомого дизайнера
- 09:59 У Києві перекрили дві дороги та зачинили станцію метро: де діють обмеження
- 09:54 Президент українського футзального клубу загинув на війні
- 09:28 Пенсійна реформа в Україні: як на виплати вплинуть «бали»
- 08:56 Окупанти атакували Запоріжжя «шахедами»: в місті є постраждалі
- 08:18 Близнюки дізнаються багато цікавого, а перед Стрільцями відкриються нові можливості: гороскоп на 14 червня та порада мольфара
- 13.06 22:28 Прикраса з історією: чому тіара знову в тренді
- 13.06 22:01 Секрет теплих зустрічей: приготуйте рідним фантастичне медове печиво до ароматного чаю
- 13.06 21:31 Хоче яхту та гарячих хлопців: Дженніфер Лопес надихається Леонардо Ді Капріо
Такої ви ще не куштували: рецепт курки, цілком запеченої у лаваші

Як тільки не готують курку — і шматочками, і на банці, і тушкою в духовці. Однак цього разу в мережі опублікували зовсім незвичайний рецепт — птиці в лаваші.
Як зазначає канал Домашня консервація, для цієї страви варто вибрати невелику тушку.
Крім неї, рецепт включає:
- лаваш;
- сир;
- скибочку лимона;
- помідори.
Етапи приготування:
М'ясо попередньо солимо, перчимо, обмазуємо спеціями, часником і т. д, залишаємо трохи промаринуватися.
Для начинки беремо сир і помідори в рівних пропорціях (начиняємо тушку щільно).
Листи лаваша стелимо внахлест, змащуємо рослинним маслом і кладемо курку на край. Загортаємо, краї заправляємо усередину.
Викладаємо згорток з куркою на лист, застелений фольгою. Зверху змащуємо олією, накриваємо фольгою (не щільно) і ставимо в розігріту до 180 гр., запікаємо протягом 1 години або більше (залежно від розміру курки).
За 15−20 хвилин до готовності знімаємо фольгу і даємо зарум'янитися.
Таким чином, зверху виходить хрумкий хлібний чіпс, а внизу лаваш просочується соками курки і стає м'яким, як чебурек.
Нагадаємо, за допомогою лаваша виходять і солодкі страви, які здатні здивувати вашу родину.
11778Читайте нас у Facebook