- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
- 11:33 Ворожі безпілотники атакували будівлю ТЦК в Одесі, — ЗМІ
- 11:33 Вершкове масло в Україні буде й надалі дорожчати: до чого тут Євросоюз
- 11:09 Красуню-тенісистку застрелив рідний батько: причина вражає
- 10:58 «Росія не буде чекати, поки Європа підготується до російського удару. Він досить ймовірний ще до кінця цього року», — Валерій Пекар
- 10:32 Дрон з білорусі залетів до Литви: у міноборони країни зробили заяву
Смачна та швидка у приготуванні випічка — наприклад, така як ніжний сметанний пиріг «Все змішав — і в духовку!» — завжди користувалася популярністю у господарок. Тому пропонуємо вам новий оригінальний рецепт найсмачнішого тертого пирога, опублікованого в кулінарному Telegramm-каналі .
Тертий пиріг із джемом
Інгредієнти:
- Вершкове масло — 100 г.
- Цукор — 1,5 ст.л.
- Яйце — 1 шт.
- Розпушувач — 0,5 ч.л.
- Борошно — 200 г.
- Джем або варення — за наповненістю.
Як приготувати:
- Змішуємо разом холодне вершкове масло з цукром, борошном і розпушувачем та перетираємо на крихти.
- Додаємо яйце, замішуємо тісто.
- Ділимо на дві не рівні частини: меншу частину відправляємо в морозильник на 15 хвилин. Велику розкочуємо та розподіляємо за формою.
- Викладаємо начинку. Зверху натираємо тісто з морозильника через велику тертку.
- Відправляємо в духовку — 180 градусів — на 25 хвилин та запікаємо до рум'яності!
А для тих, хто вже готується до святкування 14 лютого, відома фуд-майстер Людмила Борщ розповіла, як приготувати чудовий шоколадний торт на День закоханих.
Фото — скріншот з відео в Telegramm-каналі
3481Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів