- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
Книга рецептів
4:25
—
20 січня 2022
Пиріг з дивовижною назвою «Все змішав та в духовку»: дуже м'який, смачний, готується швидко та легко

Фуд-блогерка Марина Адамович, авторка ніжного торта «Казка», запропонувала своїм передплатникам приготувати пиріг на сметані з незвичною назвою «Все змішав та в духовку».
За її словами, він завжди виходить дуже м'яким та повітряним завдяки легкому та ніжному тісту, яке добре підіймається.
Пиріг
Продукти
вершкове масло — 100 г
цукор — 150 г
сметана — 250 г
сіль — щіпка
курячі яйця — 2 шт
розпушувач — 12 г
пшеничне борошно — 250 г.
абрикоси — 6 штук
Нагадаємо, популярний фуд-блогер Валерій Пономарь розповів, як приготувати справжній одеський форшмак.
67542Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів