- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Просто смакота: рецепт смачної та корисної гарбузової запіканки

З гарбуза, який добре зберігається, можна приготувати масу цікавих страв, наприклад, панкейки на сніданок за рецептом кондитерки Лізи Глинської. А ще з гарбуза можна зробити запіканку, яка проста у приготуванні.
«Гарбузова запіканка — просто смакота!» — стверджують автори кулінарного каналу «Прості рецепти» і додають, що ця страва може подаватися до столу як десерт, і як основна. У другому випадку її можна подати із соусом або сметаною.
Інгредієнти:
- Гарбуз — 1 кг;
- Сметана — 200 г;
- Яйце — 3 шт.;
- Цукор — 6 ст. ложок;
- Манна крупа — 6−7 ст. ложок;
- Ванільний цукор — 1 пакетик;
- Вершкове масло — 30 г.
Читайте також: Швидко, легко та корисно: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом гарбузових оладок із соусом наршараб
Приготування:
- Гарбуз почистити і натерти на великій тертці. Розділити на 3 частини для 3 шарів запіканки.
- Форму змастити вершковим маслом, посипати невеликою кількістю манної крупи.
- Викласти перший шар натертого гарбуза. Зверху присипати двома ложками цукру та двома ложками манки.
- Так само зробити ще два шари.
- Приготувати заливку: збити яйця зі сметаною та ванільним цукром.
- Вилити заливку на запіканку і поставити у попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
- Запікати приблизно 40 хвилин.
- Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Раніше шеф-кухарь Андрій Величко поділився секретом оригінального гарбузового супу з кокосовим молоком та вершками, а телеведучий Григорій Герман розповів, як він готує гарбузові булочки.
Фото Прості рецепти
1715Читайте нас у Facebook