- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
«Київський снек»: готуємо знамениту київську перепічку вдома — рецепт від Ярославського

Київські перепічки з сосисками давно стали однією з кулінарних візиток столиці України на кшталт котлети по-київськи. Ця нехитра страва навіть згадується у путівниках та туристичних онлайн-ресурсах на кшталт TripAdvisor, Foursquare, Lonely Planet та інших.
Рецепт їхнього приготування вдома у своєму Instagram розповів суддя кулінарного шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський.
Необхідні продукти:
- 350 г теплої води
- 35−40 г цукру
- 8−10 сухих дріжджів
- 520−540 г борошна
- 10 г солі
- олія для фритюру
- 10 сосисок.
Спосіб приготування
1. У теплій воді розчиніть цукор та дріжджі. Додайте просіяне борошно, сіль і замісіть тісто. Залиште його в теплому місці на годинку, щоб воно піднялося.
2. Сформуйте з тіста 10 кульок та розкатайте. Загорніть сосиски в тісто, добре піднявши краї, як на вареники.
3. Сформовані заготовки залиште у теплому місці, щоб вони підійшли приблизно у 2,5 рази.
4. Соняшникову олію розігрійте до 180 градусів і обсмажте в ній перепічки (по 1 хвилині з кожного боку до рум'яності).
Нагадаємо, схоже частування у своєї господині потягла улюблена кішка актриси «Дизель Шоу» Вікторії Булітко.
2723Читайте нас у Facebook