- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
- 18:32 Попит на протези серед окупантів виріс удвічі: британська розвідка пояснила, що відбувається
- 18:12 Переселенцям роздадуть ваучери: в Україні планують запровадити нову житлову програму для ВПО
Книга рецептів
14:11
—
7 лютого 2022
Як приготувати соковиті котлети у духовці: покроковий рецепт

Домашні котлети можна приготувати з курячого фаршу, додавши сир та підсмаживши на пательні, а можна й без «топінгів», за винятком традиційних, зробити їх у духовці.
Другим варіантом приготування котлет діляться на ресурсі «Аймкук». Автор рецепту стверджує, що котлети у духовці виходять дуже соковитими та ніжними.
Інгредієнти:
- Фарш змішаний (свинина та яловичина) — 400 г;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- Часник — 1 зубчик;
- Олія — 1 ст.л.
- Сметана (за бажанням) — 1 ст.л.;
- Сіль, перець — за смаком.
Читайте також: «Незаслужено забутий» рецепт цибулевих котлет: подавали навіть до святкового столу
Приготування:
- Перекрутити ще раз фарш, додавши цибулю та часник.
- Посолити, поперчити та добре відбити фарш об миску. Сформувати котлети, перекидаючи з руки у руку, а потім надати їм округлу форму.
- Нарізати фольгу з розрахунку на кожну котлету, змастивши блискучу її сторону олією.
- Запечатати котлету конвертиком, не притискаючи. Сік не повинен виливатися на противень.
- Викласти котлети у фользі на противень, наливши у нього близько 1 см води.
- Помістити у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
- Розгорнути фольгу, давши котлетам підрум'янитися ще 10 хвилин. За бажання — змастити сметаною для більш рум'яної скоринки.
Раніше фуд-блогерка Ірина Хлєбнікова запропонувала рецепт «купецьких котлет» — рубаних, з курки та сиру.
Фото «Аймкук»
2381Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів