- 14:00 Що вибрати в липні для підживлення городніх культур (поради агрономів)
- 13:48 Хто в НАБУ знищує його репутацію: «Українські новини» оприлюднили ТОП-10 корупційних та кримінальних скандалів бюро
- 13:30 Деякі продукти подорожчали на 26%: у НБУ розповіли, які товари подорожчали і чому
- 12:54 Спрацює навіть у страшну спеку: як швидко охолодити салон автомобіля, що стояв під палючим сонцем (лайфхак для водіїв)
- 12:31 «Усе, як на війні, — не знаєш, чим закінчиться»: полтавець-військовий та його дружина відкрили майстерню з виготовлення кахлів ручної роботи
- 11:56 Таро обіцяють здійснення мрій: кому Всесвіт подарує 10 липня тільки хороші новини
- 11:49 Стрілянина в Києві: що повідомляє поліція про вбитого на вулиці чоловіка
- 11:33 До осені росія запускатиме по Україні понад 1000 дронів за раз, — аналітики
- 10:53 Молода кукурудза за рецептом Олександра Городника: готується у мікрохвильовці всього за три хвилини
- 10:52 Росіяни вдарили по Києву балістикою, крилатими ракетами та «Шахедами»: як відпрацювала ППО
- 10:32 «Знищу кляту Москву»: що обіцяв Трамп донорам його виборчої кампанії у 2024 році
- 10:03 Є місця, де вода сягає майже трьох метрів: дощі затопили Львів
«Маша, яка готує» здивувала рецептом оладок з невеликою кількістю борошна

Фуд-блогерка masha. stories не позиціонує себе як професійний кухар. В очах передплатників вона просто сучасна дівчина, яка захоплюється готуванням та кайфує від приготування смачних та красивих страв.
Серед 1,2 млн її передплатників багато тих, хто читає рецепти більше «через Машу», ніж «через їжу» — їм подобається те, як виглядає дівчина, і як підносить свої страви. Тому певною мірою фуд-блогерку можна порівняти з Лізою Глінською, Яною Станішевською, Лілією Цвіт чи іншими українськими фуд-ентузіастками.
Маша запропонувала приготувати улюблені багатьма оладки за своїм рецептом.
«Оладки бувають різні, але в нас люблять саме такі. Тут набагато менше борошна, ніж у класичному рецепті — але вони виходять такі м'які, ніжні та „незамаслені“ — що так і хочеться взяти оладок й швидше макнути його у сметанку», — пише Маша.
Для приготування таких оладок потрібні
Кефір — 400 мл
Борошно — 150 гр або 8−10 ст ложок
Яйце — 1 шт
Сода харчова — ½ год ложки
Цукор — 2 ст. ложки
Сіль-½ год ложкиПриготування
⠀
У теплий кефір додати харчову соду, одне яйце, цукор, сіль, борошно.
⠀
Добре перемішати віночком й залишити на 10 хвилин
⠀
Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії (можна взагалі без неї) й викладати тісто. ⠀Смажити оладки з двох боків на середньому вогні до готовності.
Нагадаємо, раніше українська телеведуча Марічка Падалко поділилася «заспокійливим» рецептом панкейків.
«ФАКТИ» публікували універсальний рецепт смачних оладок. За цим рецептом також можна приготувати панкейки та віденські вафлі.
1110Читайте нас у Facebook