- 16:57 Як позбутися павуків у будинку: прості лайфхаки для домогосподарок
- 16:33 «Нема в путіна жодних аргументів»: польський чиновник про бойові дії рф влітку
- 16:11 «Шахтар» дізнався першого суперника в Лізі Європи: результати жеребкування 1-го відбірного раунду
- 16:07 Молоко допоможе огіркам швидше дозріти, але тільки не магазинне: три рецепти підживлення
- 15:41 В Україні збираються змінити систему пільгового проїзду ветеранів у громадському транспорті: що пропонують
- 15:32 Протидіють зниженню цін на ліки в інтересах великих виробників: Кушнірук про дії МОЗ на фармринку
- 15:22 «Словаччина не має причин страждати через Україну»: Фіцо знову зробив скандальну заяву
- 15:05 Зростання мит на сою і ріпак підірве довіру до українського експорту в світі, — експерти
- 14:52 Багет із фаршем для перекусу на природі: готується за 10 хвилин на сковорідці або мангалі
- 14:43 Допоможіть збивати «шахеди»: небесні янголи вогневої групи ДФТГ «Мрія» звернулися до українців
- 14:23 Трамп готує Ірану «останню пропозицію»: про що йдеться
- 14:11 Рада затвердила нового генпрокурора України: хто такий Руслан Кравченко
Апетитно та ситно: рецепт картопляних зраз з грибами та сметаною

Українські господині знають масу рецептів страв з картоплі. На сайті «Телеграф» розповіли, як приготувати картопляні зрази, які виходять дуже ситними та смачними.
Картопляні зрази з грибами
Продукти
Для картопляного тіста:
5−7 середніх картоплин;
1 яйце;
щіпка солі, мелений чорний перець — до смаку;
4 столові ложки борошна + на обвалення.Для грибної начинки:
150 г свіжих печериць;
1 невелика цибулина;
сіль перець;
олія для обсмажування.Приготування:
Картоплю відварити до м'якості та зробити пюре.
У пюре додати яйце, борошно, сіль, перець й все ретельно перемішати.
Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити на олії.
Гриби помити, нарізати пластинками й додати до цибулі.
Картопляне тісто скачати у ковбаску та нарізати на рівні шматочки.
З кожного шматочка зробити коржик, у середину покласти грибну начинку й заліпити.
Закриті картопляні зрази смажити на сковороді з розігрітою олією.
Подавати картопляні зрази з грибами потрібно гарячими, поливаючи сметаною.
Раніше блогерка Людмила Борщ розповіла, як приготувати смачні пиріжки на сковороді з простих бюджетних продуктів.
4269Читайте нас у Facebook