- 18:04 Швидка закуска з кабачків: з'їдають навіть ті, хто їх не любить
- 17:44 Івана Купала — 2025: коли відзначати за новим стилем, заборони та традиції свята
- 17:24 Боже мій, а якщо вітер посилиться: королева Камілла опинилася у незручній ситуації
- 17:05 «Я його поважаю»: Зеленський заявив, що Шмигаля не «здасть»
- 16:33 Війна поглинула останні резерви: глава Центробанку рф визнала, що запас міцності країни вичерпується
- 16:04 Тиграм може знадобитися допомога друзів, а Зміям треба бути напоготові: східний гороскоп на тиждень 23 — 29 червня
- 15:39 «Просто хочу, щоб він був живий»: син відомого телеведучого пішов на війну з росією
- 14:53 Штраф можуть виписати, але права не відберуть: у МВС прокоментували чутки про покарання водіїв за «підморгування» аварійкою
- 14:23 «Уперше в житті залишив автограф на футбольній бутсі»: співак Юлік зустрівся з українськими біженцями у Лондоні
- 14:01 У віці 90 років померла відома радянська актриса-путіністка
- 13:52 Без Нелі Штепи: у Полтаві вп’яте поспіль не зміг розпочатися суд над ексмеркою Слов’янська, бо вона не виходить на зв’язок
- 13:11 Випросив: Трампа таки номінували на Нобелівську премію миру
Найсмачніші соковиті котлети без грама м'яса від Людмили Борщ: домашні спробували та просять готувати щодня

Фудблогер Людмила Борщ, яка вигадала копійчане суперчастування для свята, поділилася рецептом неймовірно смачної страви, яку можна використовувати у вигляді закуски на вечерю, обід або навіть на свято.
Це — «особливі» котлети, які, за її словами, виходять просто чудовими — смачними, ніжними та цікавими. Їх добре подавати на сніданок із будь-яким соусом, дуже смачно — з гірчицею. А їсти можна і в гарячому, і охолодженому вигляді.
«Вас питатимуть про цей рецепт знову і знову. Таких котлет, скільки не готуй, завжди буде мало! Дуже рекомендую приготувати, це варто спробувати», — рекомендує Людмила Борщ.
Для приготування чудо-котлет потрібно:
- сардельки — 2 шт
- сир — 50 г.
- яйце — 1 шт
- сметана — 1−2 столові ложки
- панірувальні сухарі — 2 — 3 столові ложки
- чорний мелений перець
- сіль.
Сардельки нарізаються ножем дуже дрібно, до них додається тертий сир, яйце, 2−3 столові ложки панірувальних сухарів, сметану та спеції. З маси формуються котлети, після чого обсмажуються на сковороді, як звичайні котлети з м'яса.
«Почуття подяки домашніх гарантоване» , — стверджує Людмила.
Нагадаємо, раніше вона ж розповіла, як приготувати котлети із найдешевшої риби.
35753Читайте нас у Facebook