- 15:15 Не нашкодь: які підживлення категорично протипоказані томатам
- 15:08 Парламентська ТСК з корупції у правоохоронних органах перевірить НАБУ, — нардеп Сергій Власенко
- 14:57 «Динамо» зіграло внічию з англійським клубом на зборі в Австрії: відеоогляд матчу
- 14:52 Мільйони з білорусі: нардепу Шевченку оголосили нову підозру
- 14:31 Важливо для України: США збираються значно збільшити закупівлі ракет до ЗРК Patriot
- 14:00 Нарешті: мережа відреагувала на нову пісню Тіни Кароль
- 13:52 Скандали, неефективність і шалені витрати. Депутати взялися за перевірку НАБУ: що відомо
- 13:39 Курс євро в Україні: що прогнозують у банках для євровалюти в середині липня
- 13:29 Запечений кабачок із сиром: виглядає святково, а готується за лічені хвилини
- 12:53 На заході — град та шквали, на сході — «африканська» спека: яку погоду синоптики прогнозують на вихідні 12−13 липня
- 12:20 «Повернення в Україну — не поразка. Це новий шанс»: про життя в Чехії розповідає дизайнерка Анна Моргун, яка ледве вижила під час окупації Київщини
- 12:09 Частині українців дозволили тимчасово платити за комуналку менше та знімати гроші з банківських карток без комісії
Фантастично смачні рибні котлети від Людмили Борщ: підійде навіть недорога риба воєнного часу

Популярний фуд-блогер Людмила Борщ, яка розповіла, як приготувати копійчану закуску лише за 10 хвилин, припинила публікацію нових рецептів кілька тижнів тому. Але пропонує своїм читачам використати величезний арсенал страв, які є у неї на сайті.
Деякі з них можуть підійти навіть в умовах військового дефіциту, який став закономірним наслідком нападу на Україну біснуватого путіна.
Наприклад, фантастично смачні і дуже соковиті рибні котлети (до речі, вони цілком доречні і під час Великого посту).
«Вони гарні до будь-якого гарніру, до будь-якого салату. Котлети виходять чудовими навіть із найдешевшої риби. Завдяки відмінному підбору інгредієнтів котлети виходять неймовірно смачними та ніжними. Такі котлети хочеться готувати і готувати. Вони такі смачні, що не можу передати словами. Приготуйте, не пошкодуєте», — радить відомий блогер.
Для приготування котлет знадобляться:
- риба 500 г.
- яйця 1 шт.
- хліб 100 г
- вода чи молоко 100 мл.
- вершки або сметана 200 мл.
- майонез 2 ст.
- цибуля 1 шт.
- часник сушений
- сіль
Читайте також: Будуть свіжими півроку: як без холодильника зберігати яйця та інші продукти
А процес приготування можна подивитися на відео Людмили.
Нагадаємо також супер-економний рецепт пиріжків на кефірі «Виручайка» від фуд-блогера Наталії Калніної. Його принадність — у тому, що використовувати можна абсолютно будь-яку начинку — як солодку, так і м'ясну або бобову.
8720Читайте нас у Facebook