- 10:32 «Знищу кляту Москву»: що обіцяв Трамп донорам його виборчої кампанії у 2024 році
- 10:03 Є місця, де вода сягає майже трьох метрів: дощі затопили Львів
- 09:35 Де дивитися сьогодні онлайн «Шахтар» — «Ільвес»: розклад трансляцій та прогноз на відбірний матч Ліги Європи
- 09:24 Маємо виправляти «перекоси»: міністерка соціальної політики розповіла про недоліки системи спецпенсій
- 08:56 Масований удар російських терористів по Києву: в столиці є загиблі та постраждалі
- 08:16 Тільцям важливо стримати емоції, а Скорпіонам треба бути скромнішими: гороскоп на 10 липня
- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09.07 22:26 Тренд в інтер’єрі — кольори тиші: який з відтінків ваш улюблений?
- 09.07 21:59 Неперевершена риба з кабачками: готується швидко та дуже просто
- 09.07 21:30 Дженніфер Гарнер підкорила публіку появою з коханим: колишній не надто зрадів
- 09.07 21:01 Ці ягоди підходять не всім: кому шкідливо їсти виноград
- 09.07 20:34 Працьовитий, відповідальний, добрий: близько року рідні чекали на тіло захисника з Хмельниччини
«Найшвидша» сирна паска без дріжджів від Людмили Борщ: для господарок, які цінують свій час

Фудблогер Людмила Борщ продовжує радувати своїх передплатників стравами, для приготування яких потрібні лише доступні продукти та невелика кількість часу.
Перед настанням Великодня вона звернулася до господарок, які, всупереч «традиціям», не налаштовані на те, щоб проводити весь день на кухні, але все ж таки хотіли б порадувати домочадців новими ласощами.
У своєму youtube-каналі Людмила запропонувала рецепт приготування сирної паски без дріжджів — «смачної, абсолютно не сухої та дуже ароматної».
«Такий паска на Великдень стане чудовою альтернативою для тих, хто не любить дріжджову випічку або не хоче витратити цілий день на приготування паски. 100% результат! Виходить у всіх!» — пише вона.
Для приготування такої паски потрібно:
- сир 450 р.
- яйця 5 шт.
- борошно 450 г
- розпушувач 12 г.
- ванільний цукор 10 г.
- цукор 400 г.
- родзинки 50 г.
- журавлина 50 г.
- вершкове масло 150 г.
- сіль.
Глазур:
- білок 2шт.
- цукрова пудра 200 г
- сік лимона 2 ст.
- сіль (щіпка).
Процес приготування такої паски, за словами блогера, також не дуже складний.
«Виходять такі паски ніжними, пористими, ніжними і з вершковим смаком», — запевняє кулінар.
Радимо також звернути увагу на старовинний львівський рецепт паски, приготування якого зачарувало кондитера Лізу Глінську.
1653Читайте нас у Facebook