- 12.05 22:26 Чому багаті люди здають у ремонт своє взуття: ці секрети можуть стати вам у пригоді
- 12.05 21:59 Незвичайний соус з квашених овочів: смачно так, що не відірватися
- 12.05 21:32 Наснився сон: сенсаційні заяви Шакіри про сингл двадцятирічної давності
- 12.05 21:03 На що звернути увагу перед укладенням договору оренди житла: це вбереже вас від проблем
- 12.05 20:45 «Носити прикраси — мистецтво. Щоб мати стильний вигляд, треба знати деякі секрети», — експертка зі стилю Ірина Бейлі
- 12.05 20:33 Для дружини та доньки він був опорою: на Покровському напрямку загинув воїн із Дніпропетровщини
- 12.05 20:25 Померла зірка «Діамантової руки» та інших фільмів Гайдая
- 12.05 20:08 Ароматні ліниві вареники з маком: будете готувати їх ледь не щодня, бо це смакота
- 12.05 19:52 Близнюкам — «Закохані» та важливе рішення, Рибам — «Смерть» та початок нового етапу: Таро-прогноз на вівторок, 13 травня
- 12.05 19:48 Отримати допомогу від держави зможуть більше переселенців: що вирішив Кабмін
- 12.05 19:46 За рік подорожчали на 75%, а за тиждень на 13%: які продукти зростають у ціні в Україні
- 12.05 19:21 Особливий день: відома шеф-кухарка похрестила доньок
Смачний та корисний «весняний» салат з капусти без олії та майонезу: лише 2 інгредієнти, але вся справа у заправці

Смачний салат із капусти, лише 2 інгредієнти. Без олії та майонезу з цікавою заправкою. Це дуже простий салат зі свіжої капусти Вам обов'язково сподобається та зарядить вітамінами та відмінним настроєм на цілий день.
Настала весна — час, коли підіймається настрій і дуже хочеться овочів, що підіймають тонус.
У цьому впевнений автор Youtube-каналу Іван, який мешкає в Канаді.
«Я захотів приготувати салат із капусти. Сходив на ринок, знайшов молоду, соковиту капусту і вирішив приготувати салат без майонезу та олії», — ділиться він враженнями з глядачами каналу.
Інгредієнти для смачного салату:
Капуста 600−700 грам
Сік лимону 1/3 шт.
Кріп
Сіль 1,5 ч. л.
Цукор 3 ч. л.Рецепт салату з капусти:
Найважливіше в цьому салаті — нарізка, капусту необхідно нашаткувати якомога тонше, від цього залежатиме кінцевий результат. Потім нашатковану капусту можна залишити на дошці і починати формувати заправку. Після цього слід додати 1 чайну ложку солі та 2 чайні ложки коричневого цукру, можна додати і білий цукор.
Потім капусту залишаємо на дошці та починаємо її придавлювати, щоб вона пустила сік. Потім перевіряємо капусту на смак і додаємо ще трохи солі ½ чайної ложки та цукру 1 чайну ложку.
Потім поливаємо соком 1/3 лимона і дрібно нарізаємо стебла кропу — в них міститься весь смак і аромат.
Для красивої презентації можна нарізати зелену гілочку кропу, після чого перемістити салат у миску, перемішати і відправити в холодильник на годинку або дві — так вона настоїться і буде ще смачнішою.
«Принадність цього салату в його простоті, він виходить насиченим, олію і майонез додавати не потрібно, салат виходить дуже смачним і без олії, і без майонезу. Смачний, легкий, швидкий і простий салат готовий!» — рекомендує Іван-кулінар.
Раніше «ФАКТИ» опублікували рецепт апетитного шашлику без мангалу, вугілля і виїзду на природу.
64785Читайте нас у Facebook