Сирники, як і млинці, входять до переліку улюблених страв українців. Їх часто готують на сніданки. За словами кулінарки Валентини Кошової, якщо сирне тісто залишити в холодильнику на ніч, то манка добре набухне, і воно буде ніжним.
Інгредієнти:
600 г кисломолочного сиру,
2 — 3 жовтки,
80 г манки,
100 г цукру,
ванільний цукор,
сік лимона — за бажанням,
родзинки, цукрова пудра, мука, олія.
Приготування:
Зі сиру, жовтків, манки, цукру, ванільного цукру, лимонного соку та родзинок замісити тісто. Залишити на ніч у холодильнику. Виліпити сирники, обкачувати в муці і смажити на гарячій пательні на олії. Готові сирники посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, за яких умов сирники будуть смачними завжди.
Читайте нас у Facebook