- 22:28 Які сарафани зараз модні: можливо, саме такий висить у вашій шафі
- 22:00 Делікатесний салат — ви такого не куштували: готується швидко й просто
- 21:30 Розлучення скасовується: Джастін Бібер та його дружина Гейлі приголомшили зізнанням щодо дітей
- 21:00 Яка білизна має бути під облягаючим одягом влітку: ці поради стануть у нагоді
- 20:44 «Голубці у листі буряка — це справжній делікатес», — кулінарка Оксана Вознюк
- 20:33 Більше місяця боролись за життя: воїн з Вінниччини не пережив удару російською ракетою
- 20:06 Лимонно-вівсяне печиво: чудовий варіант для любителів солоденького, які слідкують за талією
- 19:56 Скорпіонам — «Сонце», Левам — «Дев'ятка Пентаклів», а Тельцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 9 липня
- 19:44 Окупанти відкриють новий фронт: експерт розповів, куди ворог завдасть нового удару і кому варто побоюватися
- 19:18 Сексі-мама: популярна танцівниця назвала свою слабкість
- 19:00 Вісім років потому: Максим Галкін показав, як подорослішала їх з Аллою Пугачовою донька Ліза
- 18:56 Українцям готують нову мінімалку та пенсії: які суми обіцяють у Кабміні
Паста із запеченим гарбузом, в’яленими томатами та фетою: ідеальний варіант для ситного обіду

Сезон гарбуза розпочато. У своєму арсеналі дієтологиня Катерина Черкаська має безліч рецептів смачних, простих в приготуванні й корисних страв для тих, хто худне та не тільки. Однією з таких є ця паста.
Інгредієнти:
макарони з твердих сортів пшениці — 45 г
гарбуз — 120 г
томати в’ялені — 30 г
шпинат — 30 г
сир фета — 30 г
часник — 1 зубчик
йогурт густий — 1 ст. л.
зелень і спеції — до смаку
Приготування
Нарізаємо гарбуз середнім кубиком, збризкуємо олією, посипаємо спеціями та випікаємо 20 хвилин при 190 градусах. Макарони відварюємо до готовності. Дрібно нарізаємо шпинат, на змащену олією сковорідку вичавлюємо часник, додаємо шпинат і пасеруємо. Потім додаємо йогурт, макарони, гарбуз, перемішуємо і готуємо 5 хвилин. Готову пасту посипаємо нарізаними в’яленими томатами та сиром фета.
А як приготувати гарбузові булочки з яблуками, які ідеально підходять до сніданку, розповіла фудблогерка Соня Канлай.
984Читайте також: Італійський універсальний соус суго на зиму: використовується з усіма видами пасти та м’яса
Читайте нас у Facebook