- 00:14 Підсумки клубного чемпіонату світу-2025 з футболу: усі результати та відеоогляди матчів
- 13.07 22:29 «Пастка успішності»: чому в усьому світі люди перестають гнатися за досягненнями
- 13.07 22:02 Фантастично смачний малосольний кавун: готується дуже просто
- 13.07 21:32 Дивився вдалину: Кеті Перрі та її колишнього Орландо Блума застукали разом у відпустці
- 13.07 21:02 Вигорів газон через спеку: як можна його швидко врятувати
- 13.07 20:34 З перших місяців війни боронив країну: на Донеччині поліг вчитель з Чернігівщини
- 13.07 20:25 Частина Сум залишилася без світла після нальоту дронів
- 13.07 20:06 Піца з цукіні та моцарелою: можна тим, хто на дієті
- 13.07 19:51 На відновлення України залучили додаткових € 3,6 млрд, — Кулеба
- 13.07 19:39 Трамп підриває зусилля України з відновлення країни — ЗМІ
- 13.07 19:29 В Україні запрацювала автоматична система постановки на військовий облік: що важливо знати
- 13.07 18:59 Близнюкам — «Четвірка Кубків» та несподіване прозріння, Козерогам — «Туз Денаріїв» та новий етап: Таро-прогноз на 14 липня
Довгоочікуване літо настало, а це означає, що настав час поцікавитися рецептами сезонних страв. Звичайно, у кожного з нас є свої улюблені. Але відкривати для себе щось нове завжди корисно. Чи не так?
Якщо ви любите болгарський перець і баклажани, приготуйте айвар.
Рецептом цієї овочевої ікри по-балканськи поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Айвар можна подавати до м'ясних страв, але не менш смачно їсти його зі свіжим хлібом, — каже Ардія Діаманті. — Рецепт такий. Він досить легкий у застосуванні.
Айвар по-балканськи
- Баклажан — 1шт.
- Болгарський перець — 3 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Сіль (за смаком)
- Сік одного лимона
- Оливкова олія (за смаком)
Перець (без насіння) і баклажан запекти, очистити від шкірки, подрібнити в блендері, додавши часник і лимонний сік. У готову ікру додати трохи оливкової олії. Охолодити.
Смачного!
Нагадаємо рецепт голубців.
Фото з альбому Ольги Сметанської
838Читайте нас у Facebook