- 13:23 рф перейшла до нової тактики атак на українські міста — ISW
- 13:21 За водогін до Кривого Рогу з держбюджету переплатили понад 3 млрд грн, або майже 39%, — ЗМІ
- 12:54 Бекхеми протягли «оливкову гілку миру» синові Брукліну, але не отримали відповіді
- 12:20 Освідчився коханій в тирі 28 квітня. Через два роки в той самий день і місяць загинув: історія 25-річного захисника, який посмертно став Героєм України
- 12:07 Гроші поллються рікою: астрологиня назвала 4 знаки Зодіаку, яких Всесвіт нагородить вже у червні
- 12:03 Україна U21 — Нідерланди U21: де і коли дивитись онлайн вирішальний матч у групі Євро-2025, ставки букмекерів
- 11:47 Пенсіонеру відмовляють у допомозі: експерт пояснив, хто відноситься до категорії малозабезпечених осіб
- 11:24 Зустріч Зеленського та Трампа: коли запланована і про що говоритимуть
- 11:03 «Українські вертольоти» відбивають чергову дискредитаційну інформаційну атаку: заява авіакомпанії
- 10:53 Продавці мовчать про ризики: названо чільну п’ятірку вживаних авто, які зараз не варто купувати в Україні
- 10:26 «Любимо тебе»: з’явились нові фото принца Вільяма з дітьми з нагоди Дня батька
- 10:14 Експерша ракетка світу вдруге стала мамою просто перед дебютом на новій посаді
Лимонад — порятунок у літню спеку. Традиційно він готується з лимоном і м'ятою. Але чому ж не спробувати й інші смаки? Наприклад, вишневий, малиновий, абрикосовий, персиковий?
Рецептом напою поділилася кулінар Ольга Носуль, яка раніше пропонувала рецепт варення з полуниці нашвидкуруч.
- Абрикосовий лимонад смачний і ароматний, — каже Ольга Носуль. — Для його приготування важливо вибрати дуже стиглі абрикоси. Рецепт розрахований на кілька персон.
Домашній абрикосовий лимонад
- Стиглі абрикоси — 0,5 кг
- Склянка цукру
- Свіжовичавлений сік двох лимонів
- Холодна газована вода
- М'ята (для декору)
Витягти кісточки зі стиглих абрикосів, додати цукор і подрібнити фрукти в блендері. Наповнити склянку цією масою на чверть, додати трохи свіжовичавленого соку лимона і перемішати. Залити холодною газованою водою. Ще раз перемішати. Прикрасити напій листочками свіжої м'яти.
І насолоджуйтеся!
Нагадаємо рецепт десерту «Розрада в дощовий день».
Фото з альбому Ольги Сметанської
470Читайте нас у Facebook