- 10:24 Я інший: відомий дизайнер повернувся до України
- 10:21 Вижити тут можна лише на максимальній швидкості: в Autostrada відновлюють прифронтові дороги Харківщини під прицілом ворога
- 09:57 «Волонтери, дрони й герої не врятують нас від того, що насувається. Ми програли битву за сердця, душі та мізки», — військовий Антон Шевельов
- 09:29 «Електричку» олімпійського чемпіона Беленюка прострілили під час ракетної атаки рф
- 09:06 У ніч на 9 липня ворог запустив по Україні понад 700 дронів та більше десятка ракет: як спрацювала ППО
- 09:06 Помер знаменитий український композитор Ігор Поклад
- 08:43 «Кинжалами» — по Луцьку: вночі росія масовано атакувала ракетами та дронами захід України
- 08:17 Овнам важливо уникати конфліктів, а Дівам зайнятися плануванням: гороскоп на середу, 9 липня
- 00:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 08.07 22:28 Які сарафани зараз модні: можливо, саме такий висить у вашій шафі
- 08.07 22:00 Делікатесний салат — ви такого не куштували: готується швидко й просто
- 08.07 21:30 Розлучення скасовується: Джастін Бібер та його дружина Гейлі приголомшили зізнанням щодо дітей
Хрусткі часниково-сирні булочки: несподіване поєднання від блогерки з Маріуполя

Відома маріупольська блогерка Ольга Матвій, яку російський ворог вигнав з її рідного міста, залишилася в Україні і продовжує вести свій 5,5-мільйонний YouTube-канал про смачну їжу. І зараз вона не лише готує, але й заряджає співвітчизників позитивом, адже точно знає, що нинішні вимушені переселенці неодмінно повернуться до своїх домівок.
Напередодні блогерка опублікувала новий ролик з рецептом часниково-сирних булочок, смак яких точно віджене будь-яку темну силу (включно з підлим російським ворогом)!
Для тіста підготуйте:
- борошно — 200 г;
- сіль, цукор, вершкове масло (м'яке) — по 0,5 чайної ложки;
- дріжджі — 5 г;
- молоко — 150 г.
Начинка:
- сир — 150 г;
- вершкове масло — 100 г;
- свіжий кріп;
- часник — 3−4 зубчика;
- соєвий соус — 30 мл;
- кунжут — 50 г.
Випікати булочки слід при 200 градусах протягом 12−15 хвилин.
Покрокові інструкції з приготування смаколика дивіться на відео.
Спробуйте також приготувати домашні смажені пиріжки з яблуками, що виходять смачні, як у казці.
811Читайте нас у Facebook