- 11:53 Карта Таро тижня: що на нас чекає з 23 по 29 червня
- 11:51 росія готується до війни на виснаження, Україна — до переходу в наступ: що сказав Сирський на зустрічі зі ЗМІ
- 11:23 Хочуть використати свої переваги: аналітики про теорію перемоги путіна у війні з Україною
- 11:14 Усик порвав зі своїм промоутером за місяць до бою з Дюбуа: Красюк виступив із заявою
- 10:56 «Гарна Надя, гарна риба, гарні лебедики»: Дорофєєва посвітила формами на відпочинку
- 10:24 Пастки для водіїв: кому потрібно перевірити права і техпаспорт, щоб уникнути штрафу в 3400 грн
- 09:53 Трамп підтвердив удар США по ядерних об’єктах в Ірані
- 09:35 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 09:24 Будете отримувати більше: кому автоматично збільшать пенсії — названо умови
- 08:54 Пекельна ніч: росіяни завдали сім авіаударів по Краматорську
- 08:17 Овнам не потрібно сьогодні «з'ясовувати стосунки», а Левам не варто ризикувати: гороскоп на 22 червня
- 07:00 Просто хочеться плакати: в Мережі порівняли пенсії в ЄС і Україні
Книга рецептів
11:29
—
21 лютого 2024
Домашні роліні з картоплею, грибами та бринзою від Лізи Глинської — дуже смачні та швидкі у приготуванні

Українська кулінарка Ліза Глінська, яка раніше розповіла, як приготувати картопляні галушки з куркою та грибами, запропонувала рецепт домашніх роліні з картоплею, грибами та бринзою.
«Вони дуже смачні та легкі в приготуванні. Обов'язково готуйте та смакуйте», — пише вона у соцмережах та докладно розповідає, як готувати цю страву.
Інгредієнти:
- 400 г тіста філо;
- 180 г вершкового масла;
- 300 г грибів;
- рослинна олія (для смаження);
- 300 г бринзи;
- 3 картоплини (відварені);
- кріп;
- сіль (за смаком);
- кунжут;
- 1 яйце;
- 20 мл молока (4 ч. л.).
Приготування:
- Дрібно нарізаємо гриби та смажимо їх на рослинній олії.
- Відварюємо картоплю.
- Натираємо картоплю та бринзу на терці.
- До картоплі з бринзою додаємо смажені гриби, кріп та сіль за потребою. Перемішуємо.
- Беремо прямокутні листи тіста філо та змащуємо їх розтопленим вершковим маслом.
- Викладаємо на край тіста начинку, скручуємо в рулет, складаємо навпіл та перекладаємо сформовані ролліні на деко з пергаментом.
- Змащуємо ролліні яйцем з молоком та посипаємо зверху кунжутом.
- Випікаємо ролліні в розігрітій духовці до 185 градусів 20−22 хвилини.
- Дістаємо з духовки, даємо трішки охолонути та смакуємо.
Раніше Тетяна Литвинова розповідала, як приготувати «ледачий» грецький кіш з сиром, томатами та шпинатом.
Фото — скріншот
Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів