- 12:58 Натріть цим стінки унітаза й не доведеться його годинами відтирати від сечового каменю
- 12:36 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 12:29 Замовне вбивство підприємця на Троєщині у Києві: поліція затримала підозрюваного в Одесі
- 12:28 «Найсмачніша кава — це завжди та, яка запам’яталась емоцією»: чемпіон України та учасник світових змагань з обсмажування кави
- 11:55 Любов, гроші і підказки Всесвіту: які знаки зодіаку відчують себе особливими цими вихідними
- 11:31 Трамп використає президентські повноваження, щоб надіслати зброю в Україну, — ЗМІ
- 10:57 Нові розлади у клані Бекхемів: Ромео і Круз заблокували Брукліна, а Нікола Пельц вирішила знищити модний бізнес свекрухи Вікторії
- 10:38 Легендарний футбольний тренер, жорстоко «побитий» київським «Динамо», вилікувався від раку
- 10:27 Ґрунт буде родючим та здоровим: фермерка порадила, які сидерати посіяти після цибулі та часнику
- 09:56 Соковиті, смачні та дуже ніжні: Іван Янюк розповів, як краще приготувати кабачки, поки сезон
- 09:26 Майже 400 тисяч грн: Гетманцев назвав найбільшу суддівську пенсію в Україні
- 08:54 Атака на Україну: в західних областях є загиблі та поранені
Чизкейки у ресторанах — задоволення не з дешевих. А якщо приготувати цей смаколик удома, наприклад з гарбузом,
то він коштуватиме не так і дорого. Звісно, важливо, щоб якість інгредієнтів була хороша, та й час доведеться приділити. Але у самому приготуванні нічого складного немає. Важливо спробувати це зробити хоча б раз, і, можливо, ви готуватимете це досить часто.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше порадила приготувати чизкейк без основи з печива.
— Чизкейк люблять і дорослі, й діти, — каже Елла Іванова. — Домашній чизкейк — це дуже смачно. За бажання можна прикрасити м'ятою та ягодами. Відірватися неможливо! Подавайте до чаю чи кави.
Домашній чизкейк
500 г м'якого сиру
200 г сметани
4 яйця
25 г кукурудзяного крохмалю
100 г цукру
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Це дуже важливо. Усі інгредієнти потрібно перемішати (збивати не треба). Помістити у форму, застелену пергаментним папером.
Випікаємо при 200 градусах 25−30 хвилин.
Залишаємо на 5 хвилин у вимкненій духовці.
Охолоджуємо.
Ставимо на ніч у холодильник.
І смачного!
Раніше рецептом ягідного мінічизкейка з пісочною основою та вершковим кремом поділилася відома українська кондитерка Ліза Глінська.
Фото Елли Іванової
536Читайте нас у Facebook