- 22:26 Цю каву подають із фініками: незвичайний напій варто спробувати
- 21:59 Улюблений смаколик королів: готується дуже швидко і просто
- 21:30 Вигляд доньки Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, що виходила з лікарні, схвилював шанувальників
- 21:01 Тільки не пакети: поширена помилка на кухні, через яку полуниця швидко псується
- 20:35 Пройшов Харківський, Донецький та інші напрямки: в бою загинув 52-річний воїн зі Львівщини
- 20:07 Пишні шоколадні вареники на пару: дуже смачна страва української кухні
- 19:56 Водоліям — «Імператор», Левам — «Зірка», а Тельцям — «Король Пентаклів»: Таро-прогноз та поради карт на 18 травня
- 19:48 У кремлі назвали умови можливої зустрічі Зеленського і путіна
- 19:44 Національна гвардія України отримала покращений «Град»: експерт знайшов у ньому сумнівне рішення
- 19:27 Військовий побив мобілізованого у Вінницькому ТЦК: що відомо про конфлікт
- 19:05 Ціни підштовхують до вегетаріанства: економіст пояснив, чи варто очікувати здешевшання м’яса
- 18:46 Перехід з одного виду пенсії на інший: експерт пояснив, коли це вигідно
Морозиво з двох інгредієнтів: готується без морозивниці

Магазинне морозиво не завжди натуральне та смачне, тому найкращий варіант — приготувати домашнє. Багато хто чомусь думає, що це дуже складно, але це не так. І морожениця не завжди потрібна, адже її у багатьох немає. А ось блендер стане у пригоді.
Морозиво — справжній порятунок у спекотний літній день. А точніше сказати — насолода!
Якщо у сім'ї є діти, приготувавши морозиво, ви подаруєте їм щастя. До речі, смак морозива — один із смаків дитинства, що залишається з людиною на все життя.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Це так смачно, що не відірватися, — каже Елла Іванова. — Фрукти підійдуть будь-які. Подавайте морозиво у гарній креманці. За бажання можна прикрасити листочками свіжої м'яти. Використовуйте стиглі абрикоси.
Морозиво з двох інгредієнтів
- Абрикоси 300 г
- 150 г згущеного молока
Абрикоси порізати на шматочки, додати згущене молоко, добре збиваємо все в блендері і заморожуємо.
Через кілька годин перемішуємо виделкою або перебиваємо знову блендером.
І смачного!
Радимо також порадувати близьких приголомшливим абрикосовим сорбетом, який влітку не гірший за морозиво.
Читайте також: Десерт з морозивом, бананом та родзинками: легко та смачно
Фото з альбому Елли Іванової
2427Читайте нас у Facebook