ПОИСК
Книга рецептів

Кабачкова ікра з часником: приготуйте та поділіться рецептом з подругами

20:25 6 липня 2024
кабачкова ікра

У сезон слід приготувати цю кабачкову ікру з додаванням ароматного часнику, бо це смачно та просто. Вихід — 12−13 банок по 500 мл. Відмінно зберігається. Вага овочів вказана в очищеному вигляді, ділиться фудблогерка Марина Гармаш.

Потрібно:

4 кг молодих кабачків,

2 кг моркви,

РЕКЛАМА

1,5 кг цибулі,

200 г цукру,

РЕКЛАМА

2,5 ст. л. солі,

20 г солодкої паприки,

1 ч. л. суміші перців,

РЕКЛАМА

150 мл 9% оцту,

2−3 головки часнику,

400 мл рослинної олії,

500 мл томатної пасти

Приготування

Кабачки, моркву, цибулю пропустіть через м'ясорубку. Додайте все, крім томатної пасти, часнику та оцту. Варіть, помішуючи, 1,5 години. Перебийте масу занурювальним блендером до однорідного стану. Додайте часник, томатну пасту та оцет. Варіть 40 хвилин під кришкою, обережно помішуючи, на маленькому вогні. Закатайте, добре укутайте.

А кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом кабачково-вершкової намазки.

Читайте також: Баклажанна ікра з яблуком: їжте зі свіжим хлібом

5292

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів