Чудова кабачково-вершкова намазка: їжте зі свіжим хлібом та насолоджуйтесь
Кабачки гарні тим, що вони смачні, корисні та бюджетні. З них можна приготувати безліч різних страв. Традиційні — ікра та рагу. Але чому б не скуштувати щось нове, оригінальне? І якщо ви готові, то варто взяти на замітку рецепт кабачково-вершкової намазки відомої кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової. Її рецепти перевірені, тому ви не ризикуєте даремно згаяти час і зіпсувати продукти.
— Приготуємо закуску з кабачків, — каже Елла Іванова. — Вона може бути прекрасною намазкою на хліб. Рецепт простий. Приготуйте цей смаколик — і почастуйте ним рідних та близьких. Вони обов'язково скажуть вам спасибі.
Кабачково-вершкова намазка
- 1 кабачок
- 1 цибулина
- 1 морквина
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія (на смак)
- 50 г м'якого вершкового сиру
Обсмажуємо на олії очищені та порізані цибулю, моркву, кабачок. Солимо та перчимо на смак. Охолоджуємо. Додаємо вершковий сир і все це збиваємо за допомогою блендера. Намазуємо на скибочку свіжого хліба з хрусткою скоринкою. Прикрашаємо улюбленою зеленню. І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом соуса з руколи та розповіла, як приготувати домашні морквяні чіпси.
Фото з альбому Елли Іванової
3018Читайте нас у Facebook