Якщо ви працюєте над своєю фігурою, але разом з тим прагнете готувати цікаві та смачні страви, це саме той варіант. Виглядає апетитно, водночас ситно і справжній вибух смаків, пише видання Dietetyk.
Інгредієнти:
- 100 г курячої грудки
- 30 г салату айсберг
- 50 г помідорів черрі
- 25 г червоної цибулі
- 70 г перцю
- 10 г оливкової олії
- 12 г меду
- 20 г соєвого соусу
- 40 г макаронів
- 5 г соусу шрірача
Приготування:
М'ясо нарізати кубиками, змішати з оливковою олією, медом, соусом шрірача і соєвим соусом. Обсмажити на сковороді.
Зваріть макарони згідно з інструкцією на упаковці. Наріжте овочі. Додайте в миску листя салату, нарізані овочі, варену пасту і курку.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт сливового варення з шоколадом. Радимо також приготувати чахохбілі — неймовірно смачну страву з курки на сковороді.
662Читайте нас у Facebook