- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 23:17 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
Вареники з сиром - це традиційне і ситне блюдо, яке ідеально підходить для обіду або вечері. М’яке картопляне тісто, начинене пікантним сиром, перетворює цей рецепт на страву, яку можна подавати з маслом або зі сметаною. Цей рецепт простий у виконанні, і в результаті ви отримаєте смачне блюдо, яке сподобається всій родині, пише кулінарний сайт Retete.
Інгредієнти:
- 150 мл молока
- 2 яйця
- 3 склянки борошна
- 0,5 чайної ложки солі
- Вершкове масло за смаком
Для начинки:
- 500 г картоплі
- 200 г тертого сиру
- 1 яйце
- 3 ложки вершків
- Щіпка солі
Спосіб приготування:
Приготуйте тісто. Спочатку поставте молоко в морозилку на 10 хвилин, щоб воно було дуже холодним. Далі просійте борошно у велику миску і зробіть поглиблення в середині. Збийте яйця і змішайте їх з холодним молоком і дрібкою солі. Поступово вливаємо цей склад у борошно, безперервно перемішуючи, поки не вийде однорідне тісто. Загорніть тісто в харчову плівку і дайте йому відпочити 30 хвилин.
Приготуйте картопляну начинку. Картоплю очистіть і відваріть до м'якості. Після того, як вона трохи охолоне, розімніть її або пропустіть через кухонний комбайн. Додати сіль, тертий сир, яйце і вершки. Добре перемішайте до отримання однорідної маси.
Сформувати вареники. Відпочиле тісто розкачайте в тонкий лист товщиною близько 1,5 мм. Круглою формою або склянкою виріжте кружечки діаметром 5−6 см. На середину кожного кружечка тіста викласти по ложці картопляно-сирної начинки. Згорнути тісто і щільно закріпити краї, сформувавши візерунок «коса», щоб начинка не вилізла під час приготування.
Відварити вареники. Наповніть велику каструлю водою і доведіть до кипіння. Посолити воду. Коли вода закипить, акуратно додайте вареники. Варіть їх близько 8 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню. Виймаємо їх шумівкою і складаємо в глибоку миску.
Після того, як вареники будуть готові, додайте кілька шматочків вершкового масла, щоб надати їм додаткового смаку. При подачі можна додати вершки або будь-який соус на ваш смак.
Нагадаємо рецепт лінивих вареників «ньоккі».
956Читайте нас у Facebook