- 14.06 22:26 Три аксесуари, яким ви подякуєте в подорожі: це зручно і комфортно
- 14.06 21:59 Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера
- 14.06 21:30 «Я завжди оберу тебе, крихітко»: суперечка Брукліна Бекхема з Девідом та Вікторією набула серйозних обертів
- 14.06 21:01 Півонії в’януть у вазі: з цим трюком вони радуватимуть вас довше
- 14.06 20:45 «Українські фарфористи створили галерею неймовірних образів вишивальниць», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 14.06 20:32 «Вирушаю „на нуль“. Поки мені не дзвони»: захисник із Сумщини отримав смертельне поранення в бою
- 14.06 20:16 «Живий Нострадамус» зробив похмуре передбачення про майбутнє Меган Маркл
- 14.06 20:05 Галета з грушею і горгонзолою: сміливо подавайте на святковий стіл
- 14.06 20:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 14.06 19:54 Дівам — «Зірка», Стрільцям — «Закохані», а Козорогам — «Мир»: Таро-прогноз та поради карт на 15 червня
- 14.06 19:44 Окупанти похвалилися «труною на гусеницях» на Курському напрямку
- 14.06 19:16 Скоро чекайте на нову соціальну допомогу: хто зможе з липня отримувати по 4500 грн щомісяця
Після того, як відома фудблогерка Валерія Велігура поділилася рецептом перевернутого чізкейку, фудблогерка Емілія Євтушенко розповіла, як приготувати дуже легкий і смачний чізкейк.
«Найлінівіший чізкейк у світі», — розповіла вона і додала, що «цей чізкейк приготує навіть дитина».
Інгредієнти:
Для бананового шару:
— 5 гр ванільного цукру
- 4 шт бананів
- 4 ст л какао порошку
- 4 ст л цукру
- яйця 2 шт
- 3 ст л манкиДля творожного шару:
- 6 ст л цукору
- 2 яйця
- 500 гр творогу
- 3 ст л манки
- цедра лимонаСпосіб приготування:
— Всі інгредієнти для бананового шару збиваємо блендером;
- Перекладаємо у форму, змащену маслом;
- Всі інгредієнти для творожного шару збиваємо блендером та викладаємо поверх бананового (якщо маса дуже густа- то можна додати трішки сметани або вершків);
- Якщо хочете рівні шари — то вливаємо через лопатку дуже обережно, якщо хочете малюнок — то можете поекспериментувати, так як творожний шар важчий ніж банановий;
- Випікаємо у розігрітій духовці 180 градусів 40 хв. Перевіряємо шпажкою.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати баскський пиріг з вишнею.
322Читайте нас у Facebook