- 18:32 Чернишова звинуватили: у чому підозрюють віцепрем'єра
- 18:31 «Тільки повернулись з укриття — і відразу приліт»: російська ракета вбила двох рідних братів з Чернігівщини
- 18:11 «Дивний» штраф: чому водія можуть покарати за відчинені вікна у машині
- 17:55 Російські агенти намагалися підірвати українського військового у Харкові
- 17:51 За це і стоїмо: популярний музикант вперше показав своїх дітей
- 17:38 «Ми ще не Ізраїль. Але ми ним станемо! І всім тоді мало не покажеться…»: Віталій Чепинога про «коаліцію сц#кунів»
- 17:22 На Кінбурнській косі російські десантники застрелили своїх та викинули у море: повідомляє рух «АТЕШ»
- 17:04 400 тисяч доларів за «голову» Гордона: СБУ запобігла ще одному замаху на відомого журналіста
- 16:53 Найдорожчий подарунок: зірка серіалів вперше став батьком
- 16:47 Як росіяни планували вбити Зеленського: Малюк розкрив деталі спецоперацій
- 16:34 Веселе життя: Меган Маркл нарешті прокоментувала танці з принцом Гаррі у лікарні
- 16:27 «Треба шукати союзницькі мости для того, щоб Україна зайнялась своїм ядерним озброєнням», — Володимир Горбулін
Сирні булочки: з будь-якою начинкою та без шкоди для фігури

Кулінар Віктор Угорчук нещодавно розповів, як приготувати хачапурі по-мегрельськи, а Лана Ляховська поділилася рецептом приготування сирних булочок.
«Сирні булочки! ДУЖЕ смачний білковий сніданок або перекус — і при цьому без шкоди для фігури :) Ідеально смакують із будь якою начинкою. Але й без начинки вони теж дуже смачні», — написала вона.
Інгредієнти:
• 200 г сиру (творогу)
• 1 яйце
• жовток для змащування
• приблизно 80 г пшеничного борошна
• 50 г сиру (твердого, натертого)
• ½ ч. ложки розпушувача
• ½ ч. ложки солі
• кунжут для посипанняСпосіб приготування:
«Змішуємо всі зазначені інгредієнти (твердий сир натираємо на тертці). Кількість борошна може трохи відрізнятися — важливо, щоб тісто трималося купи й з ним було зручно працювати. Не варто „забивати“ тісто борошном — краще регулярно обвалювати руки в борошні й формувати бублики одразу на пергаменті. Формуйте приблизно однакові кульки, потім притисніть долонею й зробить отвір посередині. Змащуємо майбутні булочки жовтком і посипаємо кунжутом. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20−25 хвилин — до золотистої скоринки», — йдеться у повідомленні.
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарка Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниві сирні булочки.
Ілюстративне фото
153Читайте нас у Facebook