- 14:11 Порошенко пішов на угоду з владою? ЗМІ про неочікуваний політичний маневр «ЄС» в Київраді
- 14:02 «Ця війна стає крапкою в „миротворчих зусиллях“ Трампа і ще однією історією, в якій його кинув путін», — аналітик про удар Ізраїля по Ірану
- 13:51 Сила допомоги: тренінг в Олімпійському коледжі імені Івана Піддубного від FAST та Favbet Foundation
- 13:32 Курс долара стабільний, то може перейти на заощадження в євро? Банкір радить, як вчинити
- 13:14 ЄС продовжив захист українських біженців, але продовжує шукати варіанти їхнього повернення додому
- 13:09 Кава, молоко і не тільки: у червні обов'язково підживіть троянди у саду цими продуктами з вашої кухні
- 12:49 Атакували з таємної бази дронів в Ірані: деталі масштабної операції «Нація левів» Ізраїлю проти режиму в Тегерані
- 12:48 Кременчуцькі рятувальники витягнули чоловіка з 45-метрового кар’єра
- 12:36 Українські розвідники паралізували роботу російської митниці, податкової служби та залізниці
- 12:20 «Кілька днів не виходили з дому. Були наче прибиті»: телепродюсер Олексій Гончаренко про пережите під час війни
- 12:10 Частина Одеси залишилася без водопостачання через масштабну аварію: у місті величезні черги за водою
- 12:01 Де і коли дивитись у прямому ефірі Україна U21 — Фінляндія U21: розклад трансляцій та прогноз на матч Євро-2025
Ліниві сирні булочки: кулінарка поділилася рецептом ідеального частування, яке змусить забути про бутерброди та сендвичі

Кулінарка Тетяна Литвинова, яка відома своїми цікавими рецептами відомих страв, впевнена, що смачна домашня випічка змусить багатьох любителів перекусів забути про бутерброди та сендвичі.
«Уявіть собі теплий, ароматний вечір, коли ви збираєтеся з друзями за чашкою чаю чи кави. Ці ліниві сирні булочки — ідеальне частування для таких моментів. Простота приготування робить цей рецепт доступним для будь-якої господині, а використання готового тіста заощадить ваш час», — зазначає кулінарка.
Готуються булочки швидко й просто, а виходять красиві й смачні.
На 12 булочок знадобиться:
Лаваш — 2 аркуші
Яйця — 6 шт.
Молоко — 300 мл.
Зелена цибуля — 50 г.
Кріп — 10 г.
Сир твердий (бажано з ароматом топленого молока) — 100 г.
Приготування:
Лаваш нарізати смужками за висотою форми.
В середину поставити сир й закрутити лаваш не дуже щільно.
Нарізати зелену цибулю та кріп.
Змішати порізану зелень, яйця та молоко. Посолити й поперчити.
Потім заливкою залити заготовки булочок у формі. Зверху притрусити натертим сиром.
Випікати при 200 градусах 20−25 хвилин.
Раніше Тетяна Литвинова поділилась рецептом «ідеального літнього легкого десерту».
Читайте нас у Facebook