- 00:54 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 24.06 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 24.06 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 24.06 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 24.06 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 24.06 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 24.06 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 24.06 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.06 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 24.06 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
- 24.06 20:02 Все погано — це нормально: Ксенія Мішина шокувала зізнанням
- 24.06 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Терезам — «Король Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 25 червня
Як ласувати одним з улюблених десертів французів: ці нюанси треба знати

Крем-брюле — один з улюблених десертів у Франції. Він популярний у всьому світі і, звичайно, в Україні. Крем-брюле — десерт із заварного крему з карамельною скоринкою. Зазвичай він подається охолодженим.
Готують крем-брюле, використовуючи жовтки, цукор, вершки та ваніль. Нагріті вершки змішують з рештою інгредієнтів, а потім запікають. Скоринку карамелізують. Іноді крем-брюле доповнюють іншими інгредієнтами, наприклад, лавандою. Це теж неймовірно смачно.
Їдять крем-брюле за допомогою десертної ложки. Спочатку нею розбивають скоринку, змішують її шматочки з тим, що було під нею, і ласують. Поєднання хрумкого та ніжного чудове.
Якщо скоринку розбити занадто складно, це свідчить про помилки у приготуванні.
До речі, приготувати вишуканий десерт можна й в домашніх умовах, це просто, але знадобиться певна вправність. Подавайте крем-брюле гарно, як у ресторані. Атмосфера має велике значення.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як правильно їсти пахлаву. Ольга Сметанська поділилася нюансами.
Фото Ольги Сметанської
718Читайте нас у Facebook