ПОИСК
Книга рецептів

Рецепт смачних і соковитих домашніх ковбасок від Макаревича

4:32 3 квітня 2021
ковбаски

Музикант і ведучий програми «Смак» Андрій Макаревич показав, як можна без зусиль організувати на дачі альтернативу шашликам і приготувати саморобні ковбаски з фаршу. Начинені ковбаски можна смажити в коптильні, на грилі або безпосередньо на багатті.

В якості начинки можна використовувати бараняче м'ясо і субпродукти, рубане стегно індички. Крім традиційних ковбасок з м'яса з часником і спеціями, у Макаревича є рецепт оригінальних ковбасок з брусницею.

Підприємці з Рівненської області поділилися рецептом приготування «українського хамона». Процес в'ялення займає від півтора-двох до чотирьох-п'яти місяців.

фото pixabay.com

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА
2248

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів