«Не потребує особливої кваліфікації»: Лібкін поділився рецептом рагу з ранніх овочів
Відомий одеський ресторатор Сава Лібкін, який раніше поділився рецептом молодої картоплі «по-одеськи», показав легкий способі приготування рагу з ранніх овочів.
«Одеське рагу з ранніх овочів. Лінива версія. Ця страва не вимагає досвіду та кваліфікації. Студентка з манікюром, так само як і її тато, однаково успішно впораються з цією нескладною стравою», — пише ресторатор на своїй сторінці у соціальних мережах.
Для приготування рагу потрібно:
- Картопля молода очищена — 300 гр.
- Морква молода очищена — 300 гр.
- Зелений горошок очищений — 300 гр.
- Часник молодий з пір'ям — 100 гр.
- Цибуля ріпчаста молода — 100 гр.
- Сметана — 50 гр.
- Бульйон курячий — 300 гр.
- Масло вершкове 82% жирності — 50 гр.
- Олія — 50 гр.
Спосіб приготування:
Очищену моркву і молодий часник нарізаємо кільцями товщиною 2 мм. Обсмажити молоду картоплю та моркву на різних пательнях майже до готовності.
У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику. Перекласти у сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю і зелену частину часнику.
Влити бульйон і додати вершкове масло. Посолити за смаком, тушкувати 20 хвилин. Додати трохи сметани та посипати кропом. Блюдо готове.
Ексклюзивне інтерв'ю з Савою Лібкіним у рамках проекту «Світ після пандемії», у якому ресторатор, зокрема, поділився своїми думками про те, якими будуть ресторани майбутнього, читайте на сайті «ФАКТІВ».
Фото Сави Лібкіна із соціальних мереж.
4888Читайте нас у Facebook