- 16.06 23:58 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16.06 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 16.06 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 16.06 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 16.06 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 16.06 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 16.06 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 16.06 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 16.06 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 16.06 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 16.06 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 16.06 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
«Не потребує особливої кваліфікації»: Лібкін поділився рецептом рагу з ранніх овочів

Відомий одеський ресторатор Сава Лібкін, який раніше поділився рецептом молодої картоплі «по-одеськи», показав легкий способі приготування рагу з ранніх овочів.
«Одеське рагу з ранніх овочів. Лінива версія. Ця страва не вимагає досвіду та кваліфікації. Студентка з манікюром, так само як і її тато, однаково успішно впораються з цією нескладною стравою», — пише ресторатор на своїй сторінці у соціальних мережах.
Для приготування рагу потрібно:
- Картопля молода очищена — 300 гр.
- Морква молода очищена — 300 гр.
- Зелений горошок очищений — 300 гр.
- Часник молодий з пір'ям — 100 гр.
- Цибуля ріпчаста молода — 100 гр.
- Сметана — 50 гр.
- Бульйон курячий — 300 гр.
- Масло вершкове 82% жирності — 50 гр.
- Олія — 50 гр.
Спосіб приготування:
Очищену моркву і молодий часник нарізаємо кільцями товщиною 2 мм. Обсмажити молоду картоплю та моркву на різних пательнях майже до готовності.
У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику. Перекласти у сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю і зелену частину часнику.
Влити бульйон і додати вершкове масло. Посолити за смаком, тушкувати 20 хвилин. Додати трохи сметани та посипати кропом. Блюдо готове.
Ексклюзивне інтерв'ю з Савою Лібкіним у рамках проекту «Світ після пандемії», у якому ресторатор, зокрема, поділився своїми думками про те, якими будуть ресторани майбутнього, читайте на сайті «ФАКТІВ».
Фото Сави Лібкіна із соціальних мереж.
4896Читайте нас у Facebook