ПОИСК
Книга рецептів

Салат з пастою та гарбузовим насінням: поживно й смачно

10:03 25 травня 2021
салат з пастою

Салати бувають не тільки смачними, а й ситними. Для цього у них можна додати крупу або пасту. Незвично? Варто спробувати — не пошкодуєте.

Рецептом салату з пастою орзо, яка нагадує зернятка рису, з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар Тетяна Литвинова.

— Цей салат незвичайний, — каже Тетяна Литвинова. — Скуштуйте, можливо, ви захочете приготувати його ще не раз.

Салат з пастою та гарбузовим насінням

Паста (орзо) 70 г

Черрі 150 г

РЕКЛАМА

Рукола 100 г

Пармезан 50 г

РЕКЛАМА

Насіння гарбузове 50 г

Сіль за смаком

РЕКЛАМА

Соус

Оливкова олія 2−3 ст. ложки

Лимонний сік 1,5 ст. ложки

Пасту (орзо) покласти у киплячу воду й варити 3−5 хвилин.

Для соусу вичавити через сито лимонний сік. Додати оливкову олію, трохи солі та збити.

Підсмажити гарбузове насіння. Розрізати черрі на половинки.

Натерти крупно пармезан.

З'єднуємо з руколою пармезан, помідори, гарбузове насіння. Зварену пасту відкинути на сито, дати охолонути й також додати в салат. Додаємо соус. Все перемішуємо.

Раніше сушеф реаліті «Пекельна кухня» Микита Єфанов розповів, як приготувати львівський сирник.

Фото з альбому Тетяни Литвинової

3620

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів