- 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
Салат з пастою та гарбузовим насінням: поживно й смачно

Салати бувають не тільки смачними, а й ситними. Для цього у них можна додати крупу або пасту. Незвично? Варто спробувати — не пошкодуєте.
Рецептом салату з пастою орзо, яка нагадує зернятка рису, з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар Тетяна Литвинова.
— Цей салат незвичайний, — каже Тетяна Литвинова. — Скуштуйте, можливо, ви захочете приготувати його ще не раз.
Салат з пастою та гарбузовим насінням
Паста (орзо) 70 г
Черрі 150 г
Рукола 100 г
Пармезан 50 г
Насіння гарбузове 50 г
Сіль за смаком
Соус
Оливкова олія 2−3 ст. ложки
Лимонний сік 1,5 ст. ложки
Пасту (орзо) покласти у киплячу воду й варити 3−5 хвилин.
Для соусу вичавити через сито лимонний сік. Додати оливкову олію, трохи солі та збити.
Підсмажити гарбузове насіння. Розрізати черрі на половинки.
Натерти крупно пармезан.
З'єднуємо з руколою пармезан, помідори, гарбузове насіння. Зварену пасту відкинути на сито, дати охолонути й також додати в салат. Додаємо соус. Все перемішуємо.
Раніше сушеф реаліті «Пекельна кухня» Микита Єфанов розповів, як приготувати львівський сирник.
Фото з альбому Тетяни Литвинової
3633Читайте нас у Facebook