- 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи рф, — Трамп
- 18:45 У США масово звільняють слідчих, які вели справи проти Трампа, — ЗМІ
- 18:14 Міністром освіти не може бути плагіатор, корупціонер, прихильник Шкарлета: студенти вийшли проти Вітренка
- 18:01 Більше не разом: популярна акторка розійшлася з коханим
- 17:56 Нацбанк змінює правила переказів з карти на карту: що доведеться вказувати у переказах українцям
- 17:29 Лише сходинка до слави та багатства: принц Вільям про Меган Маркл та Гаррі
«Можна приготувати за 15 хвилин»: відомий шеф-кухар поділився рецептом смаженої редиски

Шеф-кухар Андрій Величко поділився незвичайним рецептом смаженої редиски.
Величко пише, що вперше спробував це блюдо під час навчання в Ліоні. Рецепт його колеги із США.
«Ділюся з вами рецептом та рекомендую хоч раз, але спробувати», — пише кулінар, уточнюючи що процес приготування займе всього 15 хвилин.
Смажена редиска
Інгредієнти:
2 пучка червоної молодої редиски
1 пучок молодого часнику
2 ст ложки фруктового оцту (винного, яблучного або гутулевого)
1−1,5 ст ложки рослинної олії
1 — 1,5 ст ложки вершкового масла
сіль перецьПриготування:
Необхідно підготувати редиску. Потрібно вибирати редиску в пучках та не найбільшу. Листя слід обрізати, залишивши по 2−3 см стебла на редисці, хвостик видалити. Гарненько промити і порізати навпіл або на 4 частини.
Розжарити сковороду або сотейник з маслом, обсмажити хвилину-півтори на середньому вогні, після чого можна додати нарізані стебла молодого часнику та час додавати оцет. Присолити й протушкувати ще хвилину — можна знімати з вогню.
«Під час обсмажування редиска трохи втрачає свій яскраво-червоний колір шкірки й стає рожевою. А якщо врахувати, що ми додали ще й трохи оцту, то рожевий хрусткий, з легкою кислинкою гарнір — це дуже цікаво. І, до речі, редиска втрачає в процесі обсмажування свою „гірчичну“ гостроту, тому як гарнір — це ідеально!» , — пише Величко.
Раніше відомий кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів, як приготувати пиріг з ревеню.
1545Читайте нас у Facebook