Дуже смачно і красиво: Ліза Глинська поділилася рецептом цукерок без цукру, глютену і тваринних жирів
Переможниця і ведуча кулінарного шоу «МастерШеф» Ліза Глинська, яка поділилася радісною новиною про отриману пропозицію руки і серця, порадувала солодким і корисним рецептом цукерок без цукру, глютену і тваринних жирів.
«Готуються легко і просто, і, це — смачно!», — пообіцяла кулінар.
Для приготування 18 корисних цукерок вам знадобляться:
- 100 г банана
- 70 г кленового сиропу (або сиропу топінамбура)
- 60 г арахісової пасти (без цукру)
- 50 г кокосового борошна
- 20 г какао-порошку.
Раніше українська співачка Наталія Могилевська шокувала власним рецептом солодощів, особливістю якого є використання сиропу агави замість традиційного цукру, і манної крупи — замість борошна.
1010Читайте нас у Facebook