- 09:57 Зробіть так, і ягоди смородини не осипляться передчасно
- 09:26 Гарантовано законодавством: хто з українців отримає у 2025 році пенсію не менше, ніж 17,5 тис. грн
- 08:56 Ворог масовано вдарив по Україні: є загиблі та постраждалі, серед жертв — дитина
- 08:15 Ракам важливо сьогодні контролювати емоції, а Рибам — свої думки: гороскоп на 24 червня
- 08:03 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 23.06 22:38 Ломаченко відреагував на ракетний обстріл рідного міста: про російських нелюдів ані слова
- 23.06 22:27 Чи варто купувати дві однакові речі різних кольорів: у пріоритеті колір, який освіжає
- 23.06 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 23.06 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 23.06 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 23.06 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 23.06 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
Макарон — найсмачніший десерт Франції: як його легко приготувати в Україні

Одним з найпопулярніших десертів зараз вважається французький Макарон. Таку думку висловила кулінар Юлія Панкова.
Макарон (macaron) — французький кондитерський виріб. Це маленьке різнобарвне печиво-безе, яке просто тане в роті. Кулінарка поділилася своїм рецептом символу Франції.
За словами Юлії, для приготування десерту потрібно мати гарний настрій та 40 хвилин часу. Десерт вийде легкий і смачний.
Макарон
Інгредієнти
• 3 білки
• 1 щіпка солі
• 125 г мигдального борошна
• 125 г цукруПриготування
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Збийте в піну білки з дрібкою солі.
Змішайте з мигдальним борошном і цукром до отримання однорідної маси.
Ложечкою або за допомогою кондитерського мішка викладіть гірки тесту на змащене вершковим маслом й посипане борошном деко. Залишайте немаленькі проміжки, оскільки при випіканні макарони збільшаться.
Випікайте 20−30 хвилин, перевіряючи готовність.
Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко поділився секретом приготування українського десерту — вареників з вишнею.
1243Читайте нас у Facebook