- 14:53 Штраф можуть виписати, але права не відберуть: у МВС прокоментували чутки про покарання водіїв за «підморгування» аварійкою
- 14:23 «Уперше в житті залишив автограф на футбольній бутсі»: співак Юлік зустрівся з українськими біженцями у Лондоні
- 14:01 У віці 90 років померла відома радянська актриса-путіністка
- 13:52 Без Нелі Штепи: у Полтаві вп’яте поспіль не зміг розпочатися суд над ексмеркою Слов’янська, бо вона не виходить на зв’язок
- 13:11 Випросив: Трампа таки номінували на Нобелівську премію миру
- 12:46 Готуйтеся до масштабних перевірок: частина українців можуть втратити соцвиплати вже у липні
- 12:20 «Скажу чесно: не одній кобіті зносило дах від мого м’яса»: відомий український співак запустив власне кулінарне шоу
- 12:01 Швидкий пиріг з трьох інгредієнтів: без борошна та цукру, ніжний та смачний
- 11:33 Під вибухи «Шахедів» й балістичних ракет: відомий гурт переспівав українською свій хіт
- 11:12 Майже 300 дронів та близько десятка ракет: як Повітряні сили відбивали нічний удар окупантів по Полтавщині
- 10:45 Любов зла: на Закарпатті зловили втікача із Запоріжжя, який завдав своїй дівчині 77 ножових поранень
- 10:22 Літнє сонцестояння 21 червня: що не можна робити і кому зі знаків зодіаку пощастить цього дня
«Спробуйте на сніданок щось нове»: рецепт вівсянки з грибами та пармезаном від Володимира Ярославського

Суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський, який недавно порадував незвичайним способом приготування котлет з коропа, представив у своєму Instagram рецепт вівсяної каші з додаванням грибів і пармезану.
Головна особливість вівсянки з лисичками в тому, що вона не солодка, а солона.
Інгредієнти:⠀
- 50−55 г сухих пластівців;
- 100−125 г молока
- 150 г води;
- дрібка солі;
- 15−20 г вершкового масла;
- 25−30 г пармезану (або пекоріно за бажанням);
- 80−100 г смажених лисичок;
- зелень на свій смак;
- трюфельна паста за бажанням.
⠀
ПриготуванняЗаздалегідь підготувати лисички. Підсмажити їх з часником і зеленню. Можна використовувати та інші лісові ароматні гриби, наприклад, білі або маслюки.
⠀
Залити воду, а потім молоко в сотейник, додати сіль і довести до кипіння. Всипати вівсянку та варити її майже до готовності, помішуючи. За щільністю вона повинна вийти як рис на різотто.
⠀
Коли каша готова, додати шматочок масла та лисички. Можна також додати свіжий чебрець або орегано. Варити ще хвилинку, зняти з вогню та додати дрібно натертий пармезан. За бажанням, в кінці додати трюфельну пасту та спробувати блюдо на сіль.
⠀
Вівсянку краще подавати відразу. Можна прикрасити лисичками, тертим сиром, полити оливковою олією та просто додати ароматні трави або яйце пашот.
Нагадаємо, Євген Клопотенко поділився рецептом приготування курячого філе по-індійськи.
Фото з Instagram yaroslavskyi_vova
713Читайте нас у Facebook